5 anys!

Avui fa 5 anys que vaig començar el blog a http://www.oriolsala.com. En faria 6 si no hagués fallat el hosting on vaig tenir el primer blog, mentre estava d’Erasmus a Växjö (Suècia), però va ser impossible recuperar-lo, tot i tenir-ne backups!

Veien aquesta xifra, em fa parar un moment i reflexionar. Qui havia de dir que això duraria tant de temps… I ningú pot assegurar quant temps més durarà! Aquesta incertesa et fa mirar les coses d’una forma molt diferent.

Els plans no sempre es fan realitat, per això no deixen de ser plans. Planificacions de la vida, que moltes vegades es queden només en somnis, altres, poques vegades, es fan realitat. I esperar que es facin realitat tampoc es una solució! Els somnis no vénen cap a tu, ni et troben pel carrer i et saluden, demanant si poden convertir-se en els teus somnis, així que cal sortir a buscar-los, i si no els trobes, fabricar-ne de teus, i lluitar per fer-los realitat.

Potser penseu… Que filosòfic que s’ha tornat l’Oriol, i potser si… crec que és quelcom passatger, que s’esvairà aviat, però després de presenciar un accident ahir a la nit a la C58, t’adones que qualsevol dia pot acabar amb els teus somnis… I la frase de “ja ho faré…” per un cop es queda en “no ho he pogut fer…”

Qui sap el que ens prepara la vida? Per això prefereixo preparar-me jo la meva vida, i intentar mai no haver de dir: “Si hagués fet allò…” Aquella frase que crec que sòna massa dins els pensament de la gent, i dels meus també.

Cuida del teu futur, ja que allà és on passaràs la resta dels teus dies.

Anuncis