8è aniversari!

Em dóna la sensació que va ser ahir que vaig escriure aquest article al blog, però ja en fa 3, d’anys. Però al rellegir-lo, me n’adono que les coses han canviat i molt!!

Fa tres anys, celebrava el 5è aniversari del blog. En aquells moments, parlava de somnis per fer realitat. 3 anys després, puc parlar de somnis fets realitat. Ja fa més d’un any que vaig tornar a Catalunya després de 18 mesos viatjant pel món. Mirant amb perspectiva, puc dir que he aconseguit fer realitat un del somnis més grans de la meva vida. I com quan un somni es fa realitat n’hem de fabricar de nous, en això estem!

Com que els somnis son propis de cadascú, de moment me’ls guardaré per a mi, mentre intento donar-los forma. És complicat, no diré el contrari, però si no ho intentem, mai ho aconseguirem! Idees, projectes, canvis, il·lusió… Tots són ingredients necessaris! Com els barregem i la forma que li donem farà que es converteixin en un somni o en un altre. Si us agrada, agafeu-lo, feu-lo vostre i perseguiu-lo fins a fer-lo realitat.

És perillós arriscar-se, però ho és molt més no fer-ho!

Anuncis